Важно обавештење – НАСТАВА!

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е
О ОРГАНИЗАЦИЈИ И ИЗВОЂЕЊУ НАСТАВЕ НА ПОЧЕТКУ ШКОЛСКЕ 2021/2022 ГОДИНЕ

I. Настава (теоријска и практична) за студенте прве године свих студијских програма изводиће се непосредно у просторијама Медицинског факултета. За студенте осталих година свих студијских програма настава ће почети ,,online”, са предавањима према распореду који ће бити објављен до краја текуће недеље.
Наставници ће ,,online” наставу одржавати преко ,,zoom“ апликације, а линкове за приступ истим постављати на ,,moodle“ платформи.
У случају побољшања епидемиолошке ситуације, а према препорукама ресорног министарства, ,,online“ настава ће бити замењена непосредним или комбинованим извођењем.
Настава за све године и студијске програме почиње у понедељак, 04.10.2021. године.
Студентима који полажу испите за стицање услова за упис наредне школске године у октобар 1 испитном року, биће омогућено да слушају наставу и без претходно уписане године док траје наведени испитни рок (до 15.10.2021. године)

II. Испити се одржавају према унапред заказаним терминима уз максимално одступање од 24 часа и уз стриктно поштовање противепидемијских мера.

III. Декански колегијум ће наставити да прати епидемиолошку ситуацију и у складу са тим доносиће одлуке.

Чланови деканског колегијума свим студентима, наставницима и сарадницима и ненаставном особљу желе добро здравље и срећан почетак школске 2021/2022 године.

Декански колегијум